Sari la con╚Ťinut

DARURI MICI,
SENTIMENTE
MĂREȚE

Creeaz─â O sticl─â de M─éRTURIE PERSONALIZAT─é ca semn de apreciere

O sticl─â de vinars artizanal cu etichet─â personalizat─â, ├«n ton cu tematica nun╚Ťii tale, cu siguran╚Ť─â nu va da gre┼č ┼či va rosti singur cuvintele ascunse.

Ôťůnumeroase modele existente
Ôťůrealizate la cerere cu tematica nun╚Ťii

CATEGORII POPULARE

M─éRTURII
VINARS 200 ml

M─éRTURII
VINARS 50 ml

M─éRTURII
VIN 375 ml

personalizeaz─â dup─â tematica nun╚Ťii tale

Alege etichetela astfel ├«nc├ót s─â se potriveasc─â cu tematica nun╚Ťii tale ╚Öi po╚Ťi modifica dup─â preferin╚Ťe.

Ai posibilitatea s─â selectezi din modelele existente, po╚Ťi crea propriul t─âu design sau putem face noi eticheta pentru tine, f─âr─â cost suplimentar.

ARAT─é APRECIEREA TA

Rolul nostru este de a te ajuta s─â fii conving─âtor, c├ónd vrei s─â ar─â╚Ťi aprecierea ta fa╚Ť─â de cei care v-au cinstit ß╣úi s-au bucurat de fericirea voastr─â, al─âturi de voi.

Vino s─â s─ârb─âtorim ├«mpreun─â arta de a crea o m─ârturie excep╚Ťional─â cu un vinars excep╚Ťional.

Elegan╚Ť─â ├«n Fiecare Pic─âtur─â

ALEGE UN PRODUS PREMIAT


Alege produsul nostru premiat, Vinarsul Artizanal VOVO Craft! Fabricat cu pasiune ╚Öi precizie, acest vinars a c├ó╚Ötigat premii care vorbesc despre excelen╚Ťa sa f─âr─â egal. Alege rafinamentul pentru cele mai importante momente ale vie╚Ťii tale! 

O B─éUTUR─é FIN─é

Experimenteaz─â arta autentic─â a vinarsului ├«n fiecare ├«nghi╚Ťitur─â ╚Öi simte pasiunea noastr─â pentru produc╚Ťia de vinarsuri de calitate superioar─â. Creat manual, cu aten╚Ťie la fiecare detaliu ╚Öi din cele mai fine vinuri atent selectate, acest vinars autentic promite a fi o experien╚Ť─â senzorial─â unic─â.

UN CADOU ELEGANT

Fie c─â este vorba despre o nunt─â sau un botez, VOVO Vinars Craft poate fi un cadou personalizat ideal pentru a marca acest eveniment de neuitat. Este mai mult dec├ót un vinars; este o c─âl─âtorie prin gusturi subtile ╚Öi arome bogate. Cu VOVO, nu oferi doar un cadou, oferi o experien╚Ť─â.

Fiecare nunt─â este unic─â, dar pentru noi to╚Ťi, reprezint─â Ziua cea Mare, cea mai frumoas─â ╚Öi fericit─â zi din via╚Ťa noastr─â.

M─ârturiile sunt un dar simbolic, dar nu de neglijat din partea mirilor, un mic gest de apreciere ╚Öi o mul╚Ťumire, care s─â r─âm├ón─â amintire oferit─â invita╚Ťilor despre Nunta Ta.

Sunt sute de tipuri de m─ârturii din care po╚Ťi alege a╚Öa c─â problema cea mai mare nu e lipsa de inspira╚Ťie ci cum sa alegi ceva diferit, simpatic, inedit care s─â merite p─âstrat ca amintire.

oferte ╚Öi promo╚Ťii

Discount 5%

DISCOUNT 5% PENTRU COMENZI DE MINIM 30 STICLE

Comandă un pachet de mărturii de minimum 30 de sticle, cu aceeași etichetă personalizată și beneficiezi de un discount de 5%

Discount 8%

DISCOUNT 8% PENTRU COMENZI DE MINIM 100 STICLE

Comandă un pachet de mărturii de minimum 100 de sticle, cu aceeași etichetă personalizată și beneficiezi de un discount de 8%

Combin─â

CREEAZĂ O COMBINAȚIE DE PRODUSE

Gusturi diferite pentru persoane diferite. Discount-urile se aplică indiferent dacă alegi un singur tip de produs sau mai multe, pentru aceeași eveniment

CADOUL NA╚śILOR

Cadouri pentru nași din partea noastră

150+ sticle

Comand─â un pachet de m─ârturii de minimum 150 de sticle ╚Öi prime╚Öti un cadou dou─â sticle de vin 750 ml cu etichet─â personalizat─â dup─â preferin╚Ťe, cadou pentru na╚Öi

200+ sticle

Comand─â un pachet de m─ârturii de minimum 200 de sticle ╚Öi prime╚Öti un cadou patru sticle de vin 750 ml cu etichet─â personalizat─â dup─â preferin╚Ťe, cadou pentru na╚Öi

250+ sticle

Pentru comenzi peste 200 de sticle de m─ârturii personalizate, contacta╚Ťi-ne pentru a discuta ╚Öi personaliza cadoul pe care oferim

profit─â de 10% reducere EXTRA la toate m─ârturiile vinars 50 ml sticl─â rotund─â

OFERT─é SPECIAL─é VALABIL─é

0
Zi
0
Or─â
0
Minut
0
Secund─â
VOVO SPIRIT SRL

DESPRE NOI

Suntem o companie de produc╚Ťie de vinars artizanal, care se dedic─â cu pasiune ╚Öi expertiz─â producerii vinarsului autentic, realizat manual. Pentru noi, vinul nu este doar o b─âutur─â, ci o art─â. 

Cu ajutorul exper╚Ťilor oenologi ╚Öi a colabor─ârilor str├ónse cu crame de renume, alegem cele mai bune vinuri disponibile, realizate printr-un proces de produc╚Ťie manual─â astfel ├«nc├ót s─â fie p─âstrat─â integritatea ╚Öi autenticitatea gustului. De asemenea, clien╚Ťii pot alege dintre op╚Ťiunile personalizate pentru evenimente speciale, care permit crearea propriului vinars cu etichet─â personalizat─â.

UNDE NE GĂSIȚI