Sari la conținut

Termeni și condiții

Termeni generali

CUMPĂRĂTOR

Orice persoană fizică sau juridică care plasează o comandă pe site-ul marturiipersonalizate.ro, numită în continuare Website

VÂNZĂTOR

VOVO SPIRIT este denumirea comercială a SC Vovo Spirit SRL, persoană juridică cu sediul în Cluj-Napoca, Aleea Rășinari nr. 1, ap. 21, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/1206/2019, având CUI RO40814415 numită în continuare VOVO Spirit

UTILIZATOR

– orice persoană care vizitează și / sau interacționează cu site-ul marturiipersonalizate.ro

CLIENT – orice persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la Continut si Serviciu, ulterior crearii Contului de Membru

PRODUS

 • orice produs pus la dispozitia cumparatorului prin intermediul site-ului si care urmeaza a fi furnizate dupa incheierea Contractului, cand acestea sunt puse in vanzare in volum limitat sau in cantitate fixa
 • produse realizate conform specificatiilor clientului – orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza optiunilor individuale sau a deciziei clientului

CONTRACT DE VANZARE

Orice contract in temeiul caruia in urma plasarii unei Comenzi valide de catre Cumparator si acceptarea acesteia de catre Vanzator, consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii

NEWSLETTER / ALERTĂ

 Informara periodică, sub forma exclusiv electronica, asupra produselor, serviciilor si / sau promotiilor desfasurate de catre Vanzator  intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta

TRANZACȚIE

Încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui Produs / Serviciu de către Vânzător către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

INTRODUCERE

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului.

Utilizarea acestui Website, incluzand vizitarea si cumpararea produselor, implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti, de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

In calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului marturiipersonalizate.ro, VOVO Spirit isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, prezentul termeni si conditii, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Imaginile de pe site sunt conforme cu realitatea, insa culorile produselor pot sa difere usor, ca urmare al fotografiilor sau a setarilor monitorului. Clientii marturiipersonalizate.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate produce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica. Produsele comercializate prin intermediul marturiipersonalizate.ro, vor fi insotite in momentul livrarii de factura fiscala sau de bon fiscal.

Cumparaturile de pe site-ul marturiipersonalizate.ro pot fi facute doar de persoane ce au varsta de peste 18 ani.

PROPRIETATEA ȘI DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului marturiipersonalizate.ro este proprietatea în întregime al SC Vovo Spirit SRL.

VOVO Spirit garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul marturiipersonalizate.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VOVO Spirit fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Vovo Spirit SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. Va aducem la cunostinta ca Vovo este marca inregistrata, in acest sens orice utilizare a marcii fara acordul societatii fiind pedepsita conform legii.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Niciun continut transmis catre Vizitator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului sau a  si/sau al angajatului Vanzatorului sau al celui care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Website-ului, in orice moment. 

CONTACT

 1. Vanzatorul publica pe Website datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Cumparator / Client.
 2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Website, Clientul permite Vanzatorului sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. 
 3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Vanzatorului de a contacta Clientul. 
 4. Accesarea Website-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor, trimiterea de e-mailuri sau notificari adresate Vanzatorului se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Vanzatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte la primirea notificarilor din partea Vanzatorului sau a  in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe Website. 
 1. Vanzatorul  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

INREGISTRAREA CA CUMPARATOR / UTILIZATOR

Orice client care doreste, poate sa se inregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de “Inregistrare”, disponibil pe pagina principala si parcurgerea pasilor in vederea inregistrarii.

Pentru inregistrare, vi se va solicita sa va introduceti numele, prenumele, adresa de email si o parola. Aveti obligatia de a introduce o adresa de email valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice comanda si/sau plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.

Comenzile pot fi plasate si acceptate doar daca ati indeplinit 18 ani!

PLASAREA SI CONFIRMAREA COMENZII

Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. Selectati produsele dorite si le adaugati in Cosul de cumparaturi, click pe butonul “Adauga in cos” sau “Cumpara acum”;
 2. Daca doriti sa adaugati mai multe produse in cos, faceti click pe butonul “Continua cumparaturile”, daca doriti sa finalizati comanda faceti click pe butonul “Finalizeaza comanda”;
 3. Dupa selectarea produselor dorite, in cazul in care nu aveti un cont pe site si nu doriti sa va creati un cont pe site, selectati “Finalizare comanda” introduceti adresa dvs de email, pentru confirmarea primirii comenzii;
 1. Introduceti datele de facturare;
 2. Introduceti adresa de livrare;
 3. Alegeti metoda de livrare;
 4. Alegeti metoda de plata;
 5. Trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile bifand campul “Sunt de acord cu Termenii si conditiile”;
 6. Trebuie sa confirmati ca aveti cel putin 18 ani impliniti pentru a plasa o comanda, bifand campul aferent;
 7. Aveti posibilitatea de a va da acordul pentru primirea de newslettere;
 8. Plasati comada prin click pe butonul “Finalizeaza comanda”

COMANDA TELEFONICA

Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice sau pe WhatsApp pe numarul de telefon pus la dispozitie de catre Vanzator pe Website.

SESIZARI

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@vovo.ro. Vovo Spirit va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

VOVO Spirit nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Prin acesarea site-ului si a produselor noastre, VOVO Spirit SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. In ceea ce priveste drepturile dvs. in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va rugam sa accesati Politica de Securitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

POLITICA DE CONFIDENTIELITATE

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE ALE UTILIZATORULUI

Pentru a putea face cumparaturi, precum si in vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care Vanzatorul considera ca aceast obligatie a fost incalcata, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca Cumparatorului accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

MODIFICAREA CONDITIILOR DE UTILIZARE

Pentru a imbunatatii colaborarea cu dumneavoastra, conditiile de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati Website-ul.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si / sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Clientului / Cumparatorului , nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

PRETURI, PRODUSE SI SERVICII

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Preturile afisate marturiipersonalizate.ro si taiate de o linie semnifica pretul intreg, nediscountat al unui produs, care se afla intr-o perioada de promotie, reducere de pret, destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Vanzatorul  poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.   in descrierea produselor si/sau serviciilor Vanzatorul isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective. 

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe marturiipersonalizate.ro (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) sunt cu scop de prezentare, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului.  VOVO Spirit organizeaza periodic diferite Promotii care sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului.

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Termenul standard de livrare a comenzii este între 10 – 30 zile lucrătoare de la confirmarea plății avansului și a bunului de tipar, în funcție de mărimea comenzii. Livrarea se poate face prin curier, contra cost, în funcție de greutatea coletului sau se poate ridica personal de la adresa societății, Calea Baciului nr. 179B, Cluj-Napoca. Greutatea fiecărei produs este menționat pe pagina produsului respectiv, în secțiunea „Informații suplimentare”. Sistemul calculează automat prețul de livrare în momentul în care produsul este adăugat în coș și puteți selecta metoda de livrare preferată înaintea plasării comenzii.

Plata produselor comandate de pe marturiipersonalizate.ro se poate face astfel:

 • Pentru avans, plata se face online cu cardul sau prin ordin de plata/transfer bancar
 • Restul de plata se poate face prin ordin de plata/transfer bancar, plata cu cardul online sau se poate opta pentru plata in numerar la livrare.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre firma de curierat care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea comenzii. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre VOVO Spirit.

Vanzatorul poate anula in mod unilateral Comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client pe Website sunt incomplete sau incorecte;
 • realizarea al unor livrari esuate, refuzate;
 • in situatia aparitiei unei tranzactii suspecte sau declarata ca suspecta de catre o autoritate, institutie, unitate bancara sau persoana in drept;
 • activitatea Clientului pe Website poate si / sau produce daune de orice natura de partea Vanzatorului;
 • pentru alte motive obiective.

RETURNAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATA LA DISTANTA

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, o scrisoare trimisa pe e-mail. 

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de desigilare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care au fost desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

Inainte de a returna produsele, clientii trebuie sa notifice prealabil comerciantul in scris catre adresa de e-mail office@vovo.ro, cu specificarea urmatoarelor:

 • produsul/produsele pe care doresc sa le returneze
 • optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei

Costul transportului pentru retur (de la client catre VOVO Spirit) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 18 lei pentru colete in Zona 0 al firmei de curierat, si pentru fiecare km suplimentar se aplica tariful standard al curierului. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptioarii produsului de catre VOVO Spirit.

Vom efectua rambursarea platii produsului, folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, nemultumiri legate de comanda efectuata sau alte reclamatii, sa comunicati direct, telefonic, la numarul de telefon 0771-447-857, sau prin email la adresa office@vovo.ro.

Nemultumirea Dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste actiuni.

CONTRACT ȘI FINALIZARE

Vânzătorul va include în coletul expediat către Client, documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor /serviciilor de către Client.

Vânzătorul va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea Vanzatorului, devine Contract onorat.

VOVO Spirit organizeaza periodic diferite Promotii care sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului.