Sari la conținut

DARURI MICI,
SENTIMENTE
MĂREȚE

Creează O sticlă de MĂRTURIE PERSONALIZATĂ ca semn de apreciere

O sticlă de vinars artizanal cu etichetă personalizată, în ton cu tematica nunții tale, cu siguranță nu va da greş şi va rosti singur cuvintele ascunse.

Mărturia creată va reprezenta aprecierea ta într-un mod mai special, mai surprinzător.

Fiecare nuntă este unică, dar pentru noi toți, reprezintă Ziua cea Mare, cea mai frumoasă și fericită zi din viața noastră.

Mărturiile sunt un dar simbolic, dar nu de neglijat din partea mirilor, un mic gest de apreciere și o mulțumire, care să rămână amintire oferită invitaților despre Nunta Ta.

Sunt sute de tipuri de mărturii din care poți alege așa că problema cea mai mare nu e lipsa de inspirație ci cum sa alegi ceva diferit, simpatic, inedit care să merite păstrat ca amintire.

ARATĂ APRECIEREA TA

Rolul nostru în acest proces este de a te ajuta să fii convingător, când vrei să arăți aprecierea ta față de cei care v-au cinstit ṣi s-au bucurat de fericirea voastră alături de Voi.

Vino să sărbătorim împreună arta de a crea o mărturie excepțională cu un vinars excepțional.

Eleganță în Fiecare Picătură

ALEGE UN PRODUS PREMIAT


Alege produsul nostru premiat, Vinarsul Artizanal VOVO Craft! Fabricat cu pasiune și precizie, acest vinars a câștigat premii care vorbesc despre excelența sa fără egal. Alege rafinamentul pentru cele mai importante momente ale vieții tale! 

O BĂUTURĂ FINĂ

Experimentează arta autentică a vinarsului în fiecare înghițitură și simte pasiunea noastră pentru producția de vinarsuri de calitate superioară. Creat manual, cu atenție la fiecare detaliu și din cele mai fine vinuri atent selectate, acest vinars autentic promite a fi o experiență senzorială unică.

UN CADOU ELEGANT

Fie că este vorba despre o nuntă sau un botez, VOVO Vinars Craft poate fi un cadou personalizat ideal pentru a marca acest eveniment de neuitat. Este mai mult decât un vinars; este o călătorie prin gusturi subtile și arome bogate. Cu VOVO, nu oferi doar un cadou, oferi o experiență.

CUM CREEZI O MĂRTURIE PERSONALIZATĂ

Selectează produsul pe care dorești să personalizezi, apasă butonul „Personalizează” și modifică eticheta după preferințele tale.

Poți schimba textul, fontul, culoarea, imaginea de fundal precum multe alte.

personalizat după tematica nunții

Poți alege etichetele astfel încât să se potrivească cu tematica nunții, dar să le fie şi utile invitaților tăi.

Poți selecta dintre modelele existente sau poți crea propriul tău design, cap coadă.

SELECȚIA NOASTRĂ DE PRODUSE

oferte și promoții

Discount 5%

DISCOUNT 5% PENTRU COMENZI DE MINIM 30 STICLE

Comandă un pachet de mărturii de minimum 30 de sticle, cu aceeași etichetă personalizată și beneficiezi de un discount de 5%

Discount 8%

DISCOUNT 8% PENTRU COMENZI DE MINIM 100 STICLE

Comandă un pachet de mărturii de minimum 100 de sticle, cu aceeași etichetă personalizată și beneficiezi de un discount de 8%

Combină

CREEAZĂ O COMBINAȚIE DE PRODUSE

Gusturi diferite pentru persoane diferite. Discount-urile se aplică indiferent dacă alegi un singur tip de produs sau mai multe, pentru aceeași eveniment

CADOUL NAȘILOR

Cadouri pentru nași din partea noastră

150+ sticle

Comandă un pachet de mărturii de minimum 150 de sticle și primești un cadou două sticle de vin 750 ml cu etichetă personalizată după preferințe, cadou pentru nași

200+ sticle

Comandă un pachet de mărturii de minimum 200 de sticle și primești un cadou patru sticle de vin 750 ml cu etichetă personalizată după preferințe, cadou pentru nași

250+ sticle

Pentru comenzi peste 200 de sticle de mărturii personalizate, contactați-ne pentru a discuta și personaliza cadoul pe care oferim

profită de 5% reducere EXTRA la toate produsele

OFERTĂ SPECIALĂ VALABILĂ

0
Zi
0
Oră
0
Minut
0
Secundă
VOVO SPIRIT SRL

DESPRE NOI

Suntem o companie de producție de vinars artizanal, care se dedică cu pasiune și expertiză producerii vinarsului autentic, realizat manual. Pentru noi, vinul nu este doar o băutură, ci o artă. 

Cu ajutorul experților oenologi și a colaborărilor strânse cu crame de renume, alegem cele mai bune vinuri disponibile, realizate printr-un proces de producție manuală astfel încât să fie păstrată integritatea și autenticitatea gustului. De asemenea, clienții pot alege dintre opțiunile personalizate pentru evenimente speciale, care permit crearea propriului vinars cu etichetă personalizată.

UNDE NE GĂSIȚI